Vi tilbyder komplette pakkerløsninger inden for alle webdesign katagorier, så du allerede fra projektstart ved hvad det kommer til at koste. Herunder ser du hvilke services vi tilbyder, ligefra hjemmeside-design, komplette eCommerce løsninger, moduludvikling til grafiske projekter. Finder du ikke lige den løsning du er på udkig efter så kontakt os endelig, da vi så har muligheden for at skræddersy en løsning til dig.

WordPress hjemmesider

Ønsker du dig din egen hjemmeside og leder du efter noget der er nemt at redigere tekst i, indsætte billede, oprette afstemninger osv.? Så er WordPress løsningen for dig. WordPress er et gratis system der bruges til at administrere hjemmesider. Det er opbygget med et nemt og overskueligt administrationspanel, hvorfra du selv har mulighed for at oprette sider. Med WordPress bliver det en leg at lave hjemmesider.

Læs mere
Se portefølje

Webshop / eCommerce

En stadig større andel af al handel foregår idag over internettet. Ønsker du selv at prøve kræfter med e-handel, har du nu muligheden for at komme igang uden at satse hus og hjem. Nogle af de største spillere på banen er Magento, Prestashop og Opencart, der alle er har det til fælles, at de findes i en gratis version. Hvilken løsning der passer til dig er svært at sige, men vi står selvfølgelig tilrådighed for besvarelse af dine spørgsmål samt hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

Læs mere
Se portefølje

Grafisk design

Vi kan være behjælpelig med design af grafisk materiale. Det kan være alt lige fra design af nyt logo, bannere, flyers, skilte, visitkort og webshops. Vi har stor erfaring inden for alle disse områder, hvilket også kan ses i vores online portfolio. Vi garantere 100% unikt materiale, ingen brug af clipart og alle rettigheder til designet er dine efter overdragelsen.

Læs mere
Se portefølje
Logo bestillings form

Webhoteller

Skal du bruge et kvalitete webhotel til din hjemmeside eller webshop, så har vi hvad du leder efter! Vi tilbyder forskellige webhotel pakker, helt ned til 40 kroner pr/m. Har du brug for mere plads og trafik har vi også en løsning til dette. På alle vores webhotel-pakker er der daglig backup af både mail, filserver og database og du har muligheden for selv at adminstrere mail, statistik, databser mm. fra dit eget kontrolpanel. Vi står gerne til rådighed, hvis du ønsker at flytte dine eksisterende sider over på vores servere.

Læs mere
Bestil nu

Web udvikling

Står du og skal bruge et webmodul til din hjemmeside eller webshop, der opfylder dine individuelle krav? Det kan være et plugin til WordPress, et modul til Magento eller Prestashop. Lad os klare dette for dig. Vi udvikler og tester dit nye modul for til sidst at installere på din hjemmeside eller webshop. Vi har tidligere erfaring indenfor Prestashop, WordPress, Joomla, Typo3 og Magento. Kontakt os idag og send og din kravspecifikation. Vi vil så gennemgå denne og vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Læs mere
Bestil nu