Om os

E-HANDELSBUREAU FRA ODENSE MED HØJT FAGLIGT NIVEAU

Devilfish Media er en mindre virksomhed der ligger i Odense der til dagligt arbejder med Magento løsninger. Vi har siden vi startede i 2012 været involveret i +50 e-handelsprojekter og yder idag support og drifter over 20 størrere Magento webshops. Vi hjælper med generel vejledning til konverteringsoptimering og optimering af shopsystemer. Vi står for udvikling af nye moduler og funktioner og med fejlrettelser af eksisterende webshop. Alt i alt et all round Magento udviklingshus der ved hvad vi laver.

Vi har fingeren på pulsen og ved hvad der bevæger sig indenfor e-handels verdenen og hjælper vores kunder med at være på forkant med de udfordringer der kan dukke op. Vi tror på, at god kundeservice resulterer i langvarige forretningsforhold, hvilket har bragt os hvor vi er i dag.

 • Simon Poulsen
  Hvor er det dog en fornøjelse at få sådan en stærk service :) Tid, forståelse og kvalitet, det spiller sku Mikael. Ser meget frem til resultatet af webshoppen!
  Simon Poulsen
  Homegoal.dk
 • Tommy Petersen
  Vi har gennem de sidste ca. 3 mdr. benyttet Devilfish Media til at løse forskellige opgaver på vores smykke webside. Alle opgaver er løst til fuld tilfredshed og endda oftest før den aftalte deadline.
  Tommy Petersen
  Nirbana.dk
 • Jakob Bank
  Løst til perfektion. Seriøs budgivning. God forståelse af opgaven. Hurtig responstid. Professionel indstilling. Efterfølgende fejlretning uden problemer – også efter at have modtaget betaling. Klart anbefalelsesværdig.
  Jakob Bank
 • Lars Thomsen
  Mikael var super dygtig, og kanon fed at arbejde med. Sammenlignet med andre helt groteske bud jeg fik på opgaven, virkede Mikael mest professionel og gjorde lige præcis som jeg ville. Uden tvivl ikke sidste gang en magento opgave lander her
  Lars Thomsen
  Phonewear.dk
 • René Borg
  Mikael fra Devilfish Media bød ind på en hastesag for en vigtig kunde og løste opgaven hurtigt og effektivt. Dejligt endelig at finde et professionelt firma som tager ansvar og som svarer hurtigt tilbage – hver gang. Vores samarbejde fortsætter og vi kan derfor kun give firmaet vore bedste anbefalinger.
  René Borg
 • M P
  En meget dygtig samarbejdspartner. Kan bestemt anbefales. God til at gennemskue problemer og finde den rigtige løsning. Har tydeligvis stor erfaring i Magento.
  M P
 • Ann Pasgaard
  Har haft Devilfish Media til at lave forskellige opgaver gennem de sidste 4 mdr., opdatering af Magento shop, integration og generel sparing af almindelige hverdagsproblemer på shoppen. Er yderst tilfreds med det arbejde der udføres og vi fortsætter samarbejdet. Devilfish Media har hurtig og direkte kommunikationsvej, hvilket er vigtigt for os når vi står med et akut problem.
  Ann Pasgaard
  Netskobutik.dk

Faste samarbejdspartnere

Vi har valgt at fokusere på det vi er bedst til og så lade andre om de ting de er gode til. Derfor arbejder vi idag stort set kun med Magento. Af og til sker det sniger der sig et enkelt Wordpress projekt ind :).

Da vi kun arbejder med Magento og Wordpress har vi brug for at hive kompetencer ind udefra en gang imellem. Det gælder blandt andet webhosting hvor vi samarbejder med Magentohotel.dk og Epay når det drejer sig om betalingssystemer.