Magento e-handelsbureau fra Odense med højt fagligt niveau

Devilfish Media er en mindre virksomhed der ligger i Odense der til dagligt arbejder med Magento løsninger. Vi har siden vi startede i 2012 været involveret i +80 e-handelsprojekter og yder idag support og drifter over 20 størrere Magento webshops. Vi hjælper med generel vejledning til konverteringsoptimering og optimering af shopsystemer. Vi står for udvikling af nye moduler og funktioner og med fejlrettelser af eksisterende webshop. Alt i alt et all round Magento udviklingshus der ved hvad vi laver.

Mikael Rasmussen
Udvikler
+45 63 11 11 60
Med sin baggrund som datalog står Mikael for det tekniske. Der bliver lagt stor vægt på at kodestandarder bliver overholdt og kode kører optimalt. Når det kommer til implementering af design skal hver eneste pixel stå helt skarpt og testes grundigt på tværs af platforme.
 
 
Mikal Laursen
Designer
+45 61 63 12 23
Siden 2002 har Mikal arbejdet med web og UX design. Mikal er verdensmester i at skabe et flot visuelt design, hvor der ikke bliver gået på kompromis med brugervenligheden. Uanset om der er tale om en kompleks webshop eller en "visitkort" side, så ved Mikal hvad der skal til.

Fortæl os mere om dit projekt

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt

Kontakt os