Vores opgaver ligger typisk inden for disse områder

Web design

Med et udgangspunkt i dine ønsker og ideer laver vi et design der fremstår flot og professionelt og hvor der samtidigt er optimeret til konverteringer.

Magento webshop

Vi designer og udvikler unikke Magento webshop løsninger. Vi guider dig sikkert igennem hele processen fra ide og design til implementering og test.

Modul udvikling

Et samarbejde med os sikrer dig en produkt leveret til tiden, kode der overholder alle standarder samt en gennemtænkt og elegant udført løsning.

Opdatering af webshop

Har du brug for en opdatering af din Magento webshop, hvad enten der er tale om Magento 1 eller 2 , så klarer vi opgaven for dig, helt uden nedetid.

Integrationer

Vi kan udføre Integrationer imellem Magento og alle CRM systemer, begge veje. Vi tester integrationen grundigt så den kører robust og sikkert.

Data import

Import af ordrer, kunder, produkter og kategorier fra filer, CRM eller andre shopsystemer. Vi sætter det i system så det kører ud fra et fastlagt skema.

Support

Vores supportaftaler giver dig timerne og ekspertisen du skal bruge for at sikre stabilitet, drift, optimering og videreudvikling af din Magento webshop

Optimering

Vi analyserer din webshop og kommer med forslag til forbedringer. Det gælder både det tekniske setup og den generelle brugeroplevelse.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe?

Ring eller skriv til os for at høre hvordan vi kan hjælpe med jeres projekt.

Kontakt os

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og er derfor ikke tilfredse før vores kunder er glade og hver eneste pixel sidder helt perfekt.

kreafunkkreafunk_hover
trydeandrestrydeandres_hover
heikostumbeckheikostumbeck_hover
kaffedealkaffedeal_hover