ERP integrering

Skal din webshop snakke sammen med Navision eller C5?

Benytter du i dag C5, Navision, E-Conomics eller et helt 3. system og ønsker du at forbinde det med din Magento wesbop, så kan vi hjælpe dig i igang. Vi forbinder din webshop med dit ERP system så processer som lageradministration, bogføring af ordrer og meget mere automatiseres og risiko for menneskelig fejl forvinder.

  • Synkronisering af varekatalog. Oprettelse og opdatering af nye produkter skal kun klares 1 gang og synkroniseres automatis.
  • Ordrehåndtering. Ordrer bliver automatisk sendt fra din webshop til dit økonomisystem. 2 vejs synkronisering er også en mulighed.
  • Kunde administration. Automatisk synkronisering af dine kunder fra dit ERP system til din webshop. Kundegrupper mm. flyttes med over.
  • Lager håndtering. Lager status opdateres dagligt via dit CRON eller events. Stop med at bekymre dig om salg af udsolgte varer.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig?

Vi tilbyder

Med mere end +20 ERP integreringer bag os tør vi godt sige vi har styr på hvad vi laver. Uanset hvilket system du i dag anvender, så lang tid det har mulighed for at eksportere og/eller importere data, så kan vi hjælpe dig med at koble det sammen med din Magento webhop.
Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

trydeandres-bggayshop-bg