Magento opdatering

Opdatering af din Magento webshop

Magento bliver jævnligt opdateret med sikkerhedspatches og nye funktioner og der kan være flere grunde til at få din webshop opdateret. Står du med en ældre version og er du i tvivl om det kan betale sig at få den opdateret, så giver vi dig gerne råd og vejledning helt gratis. Finder du så ud af det kan betale sig at få din webshop opdateret hjælper vi dig også med denne del, helt uden risici og nedetid på din eksisterende webshop.

Detaljerne

En Opgradering af Magento tager typisk 3-5 hverdage, alt afhængig af den nuværende verision, antallet af installerede moduler, antal storeviews og integrationer til eksterne services. Her er der inkluderet tid til data migrering til testmiljø, selve opgraderingen og efterfølgende test af den opdaterede Magento.

Når selve opgraderingen er på plads og testet ok flytter vi den opdaterede version retur på live serveren. Vi aftaler i fællesskab et tidspunkt hvor det vil være hensigtsmæssigt at flytte den tilbage. Efterfølgende laver vi en synkronisering af ordrer og kunder i den nye shop, så ingen data går tabt.

.

En opdatering inkluderer følgende

  • Backup af data
  • Opdatering til seneste Magento version
  • Kvalitets garanti på resultatet
  • Ingen nedetid forbundet med opgraderingen
  • 60 dages efterfølgende support
backup1

BACKUP

Vi tager backup af database og alle filer til ekstern lokation.
update2

OPDATERING

Vi opdaterer din webshop til seneste version
test3

TEST

Vi tester i fællesskab alle funktioner i den nye shop.
results4

RESULTAT

Vi ligger den nye webshop retur på din live webserver.

Ønsker du rådgivning vedr. en eventuel opdatering? Kontakt os med det samme.


Kontakt os