Magento produktfeed

Forøg din omsætning med op 25%!

Med et produktfeed til din Magento webshop har du mulighed for at vise dit produktsortiment til flere tusinde mennesker, ved at koble forskellige netværk sammen med din webshop

Et produktfeed forbinder´din webshop med eksterne salgsplatforme og affiliate netværk og giver dig mulighed for at sælge og eksponere dine produkter til et langt størrere publikum, end du ellers ville have nået ud til.

Med et produktfeed får du mulighed for at sælge dine produkter på sider som Trendsales, Miinto og DBA og at oprette dynamiske annoncer til eksempelvis Google og Facebook. Oprettelse af produkterne og opdatering af priser mm. sker helt automatisk, når du opdaterer dine produkter i din webshop.

I videoen herunder har du mulighed for at se hvordan et produktfeed fungerer og hvilke fordele det vil give dig som webshop administrator.

Overlad det tekniske til os!

  • 500+ skabeloner at vælge imellem
  • 30 dages gratis prøveperiode
  • Ubegrænset antal produkter og produkt feeds
  • Automatisk generering af produkt feed
  • Tilfreds eller pengene retur
  • Vi tilføjer gratis nye feeds for dig

Prøv gratis i 30 dage nu

Gratis og med alle funktioner, gyldig i 30 dage og ingen forpligtelser.
Vi understøtter følgende

Salgs og affiliate netværk

Leder du efter et produktfeed vi ikke understøtter endnu, så kontakt os alligevel. Vi tilføjer gratis nye templates til vores modul. Det eneste krav er, der skal være tale om et offentligt feed andre end dig kan gøre brug af.