Magento webshop

Hvorfor en Magento webshop?

Magento er den oplagte oplagte løsning, hvis du overvejer at starte en webshop. I dag er Magento den førende e-handelsplatform der benyttes af over 200.000 virksomheder i hele verden. Her kan blandt andet nævnes Nike, Olympus, Bazaar og Bloom.
Med en Magento webshop har du altid mulighed for at udvide og tilføje nye funktioner, så du vil aldrig opleve at blive låst fast, som kan være tilfældet ved visse hostede løsninger.

Fire gode grunde til hvorfor du skal vælge Magento

  1. Fleksibilitet: Magento er et open source e-handelssystem der giver dig fuld kontrol over din webshop. Kun fantasien sætter grænser.
  2. Skalerbar: Magento kan tilpasses til ethvert behov, hvad enten du er en nystartet virksomhed eller den etablerede virksommhed.
  3. Bygget til e-handel Modsat andre populære open source system er Magento bygget til e-handel, hvilket giver den klare fordele.
  4. Pålidelighed: Magento bliver jævnligt opdateret med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer så du altid er på forkant med udviklingen.
Er du interesseret i at prøve en demo version helt gratis i 30 dage? Vi opsætter en demo webshop for dig, hvor du har mulighed for at prøve funktionaliteten af inden du beslutter dig. Vi stiller også gerne et webhotel til rådighed helt gratis de første 30 dage.
Kontakt os med det samme...

Hvorfor vælge os?

Vores webshop løsning er til dig der ønsker hele pakken. Med i prisen er alt hvad der skal bruges til at drive en professionel webshop. Vi hjælper dig igennem hele forløbet, ligefra planlægning og udarbejdelse af kravspecifikation til test og lancering. Vi kommer med gode råd og sørger for at webshoppen er brugervenlig og følger tidens trends indenfor design og layout.

Når shoppen er kommet i drift står vi stadig klar til at hjælpe dig videre. Vi tilbyder service abonnementer, hvor vi tager os af alt det tekniske vedr. drift af en Magento webshop. Vi træder også til når shoppen ikke vil som du vil eller hvis du bare har spørgsmål til brug og drift af webshoppen.

Har du spørgsmål til en konkret opgave eller er du i tvivl om Magento er den rigtige løsning for dig?


Kontakt os